Jelenleg

39
látogatónk van

2016. július 22. 16:24

Lots of Discounts and Free Equipment! - Hétvégi ajánlat és küldetés (7.23-26)

(25 szavazat)
54 hozzászólás

Nincs még prémium tankod? Vagy csak bővítenéd meglévő tankállományod? Ha igen, ezen a hétvégén eljött a Te időd! Akció prém tankok, felszerelések, garázshelye. ésatöbbi:

Ajánlat időtartama: július 23. (szombat) reggel 7:10-től július 26. (kedd) 7 óráig

Bónuszok, kedvezmények

  • 3x-os harci XP a nap első győztes csatái után

15% kedvezmény minden tier VIII-as prémium tank árából

30% kedvezmény minden tier VI-VII-es prémium tank árából

50% kedvezmény minden tier II-V-ös prémium tank árából

50% kedvezmény a felszerelések árából

50% kedvezmény a garázshelyek árából

35 free XP jár 1 aranyért

Küldetések

Coated Optics
Cél
Gyűjts össze 50.000 XP-t úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban
Jutalom
1 db Látcső
Korlátozás
  • Normál (random) csatában
  • 1x teljesíthető
Utoljára frissítve: 2016. július 26. 08:09

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 7 éve
    [quote name="laciqwer1"]szerintem meg kéne tanulni olvasni, nem mondom mikor tanították, de kétlem hogy 9-évek is lennének a fórumon tisztelet a kivételnek.
    szerintem csak részben jöhet amiatt mert vannak akik nem tudják agyal feldolgozni a betűket, de van aki feltudja és van aki meg kapásból instant mínuszt nyom, de más részről különösebb értéke a mínusz plusznak nincsen, olyan mint facen a like.Értelmezni meg szerintem minden 10-en 20-on és annál felnőtteb férfi nö képes elvileg rá, gyakorlatilag nem tudhatom, de már nagyon személyesbe mentünk át, ettől függetlenül, nekem marad a véleményem hiába kapok rá 10-100-1000-10000000000 mínuszt. Az meg nem az én értelmiségi szintemet jellemzi , hogy más írásban nem tudja kifejezni a véleményét tisztelet a kivételnek, csak mínuszok nyomogatásával, elvileg ez nem a dedo oldal hanem a wotinfo.

    panzerwolf5
    szerintem , meg nagyon nem.[/quote]

    Sokadszorra, sokan írják le neked, hogy mi a baj a hozzászólásaiddal. Lassan ideje lenni fontolóra venni ezeket az érveket, és a következtetéseket levonni. Csak jó szándékúan szólok, hogy egy idő után már szinte senki nem fog belekezdeni se az írásaid olvasásába. Én a múltkori kérésem óta már nem fárasztom magam vele. Mások is hasonlóan fognak tenni. A mínuszokat ezért kapod, nem a tartalmi részért. Próbáld meg megérteni ezt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hadtjuk
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="hadtjuk"]Van egy elég erős tippem: Csak az aranyért vásárolt tankok lesznek leárazva…
    Egyébkén jók az ajánlatok. Köszönet érte a WG-nek.[/quote]
    Na, most saját magamnak kell beszólnom, ugyan is eredeti várakozásommal ellentétbe a shop-ba is le vannak árazva a tankok…
    Most tényleg nagyot alkottak ezek a WG fiuk…
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 7 éve
    Az a baj, hogy az ilyen akciós napokon, tényleg csak vásárolni érdemes felmenni, mert a random, ilyenkor különösen vonzza a kreténeket. Tegnap azt hittem megőrülök, akkor balfasz brigádot kaptam rögtön az első két meccsen, hogy azt tanítani kéne.

    O-I, tier 8, Prohorovka, egy bázis foglalós, nincs se arty, se light. Irány a domb, éppen hogy átbukok a vasúti töltésen, mikor egy öngyilkos Skoda, befut a nép közé. Na mondom ez full hülye, mindjárt kiszedik. Megyek előre, közben nézem a minimapot, de a kis piros pötty, nem akar eltűnni, ellenben az összes zöld pötty azon az oldalon, megindul rá. Mire elértem a domb tetejét, addigra kapcsolták ki, de akkorra már volt 2 frage.

    Telnek a percek, csak várok, és várok, de nem jön semmi. Egy M6 bohóckodik a töltés másik oldalán lévő kis kunyhónál, de ezek a szerencsétlenek, nem tudják kiszedni. Egy Cromi végül megunja, felmegy teljesen a domb tetőre, de semmi, már majdnem átér, mikor villant. Az ellenfél összes (!) top tier tankja a kezdőhely mellett, fenn a vasúti töltésen campel. Saját CDC, Tigris II közben beáll foglalni. Szerintetek nyertünk? Ugyan már... Nekem kellett a KV-4-et ki mesterlövészkednem, mert nem lőtte senki. 5 lövésből kiszedtem, top sebző, vereség.

    Utána, megint O-I, ezúttal tier 7, Malinovka, 3 artyval, fasza. Hegyre én indultam el, meg egy KV-1S, az összes többi tankunk lenn maradt camperkedni. Alig hogy megmozdultam, az ellenség VK36-ja spotolódik, majd fűbe harap. Na mondom fasza, ezek úgy tűnik értik a dolgukat. Utána spotolódik a top tier O-NI. Elérem a templomot, még mindig él, elérek a dombhoz, még mindig él. Kikapok egy szerencsétlen SU-85-öt, aki előrerohant meghalni, arty eső, szerencsére egy sem talál. Haladok tovább, O-Ni még mindig él, ellenben bejönnek oldalt a lightok, és lassan elkezd hullani a csapat. Elérek a malom mellé, O-Ni végre kinyúvad, de már 6-3 az állás az ellenfél javára.

    Na fasza, akkor ennyi volt, muszáj áttörni. Elindulok lefelé, KV-2 kikapcs, 2 arty kikapcs, vakmerő Churchill 1 kikapcs. Alig van már HP-m, foglalnak, KV-1S elindul vissza, de már késő, befoglalnak. 4 TD és 3 arty, képtelenek voltak visszalőni a bázist.

    Szerencsére, Westfielden legalább nyert a csapat, ott viszont pont az ellenkező volt a gond. Mire pozícióba értem, már az ellenfelek fele fűbe harapott. Volt 2 lövésem, nem valami sok, de legalább a végén rameltem egy super pershinget. :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PanzerGunter
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="RedFox69"]Bocs Bodzy, hogy belepofázok, de amit írsz az így nem helyes: akkor nem-e benned van a hiba ???
    Mindig az ige után rakjuk a kérdő részt: akkor nem benned van-e a hiba?
    Bocsika ... észrevétel :-)[/quote]



    Sikerült megragadni a lényeget. Az megvan, hogy buzi-e vagy? Tudod ebből csinálták a Zsuzsi-e vagy című átdolgozást. Nekik is írtál már, hogy az nem úgy van? :trollol:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    crowley74
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="uuee"]
    Az [b]átképzés[/b] csak a főképességet csökkenti, az hamar visszajön (és független attól, hogy hány skilles a legénység) -ezt nem is szoktam kizárólag kreditből tenni 90%-ra.

    Az [b]újraosztás[/b] viszont a skilleket csökkenti kreditből, ez rengeteg xp lehet, így ezt nem is szoktam kizárólag aranyért megtenni.[/quote]
    Igazából skillekből is lehet legénységet átképezni. Így csak kredit felhasználásával is tudsz 100 % legénységet szerezni a következő tankra: http://youtu.be/UFQLIVe7fQU

    Ha csak egy skillünk van (pl. 6 érzék), azt el ne dobjuk ezért. Az sokkal többet ér, mint az ilyen átképzés. Várni kell, míg lesz egy kis "felesleges".
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    uuee
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="laciqwer1"]fogom és átképzem arany ért vagy kredit ért persze utobbi kurva veszteséges sok skilesz legéynségnél, de nem sajnáltatom amgma hgoy jaj de hát,
    [/quote]

    Az [b]átképzés[/b] csak a főképességet csökkenti, az hamar visszajön (és független attól, hogy hány skilles a legénység) -ezt nem is szoktam kizárólag kreditből tenni 90%-ra.

    Az [b]újraosztás[/b] viszont a skilleket csökkenti kreditből, ez rengeteg xp lehet, így ezt nem is szoktam kizárólag aranyért megtenni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RedFox69
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="bodzy"]Kedves Laci.. a többit nem írom!

    Az amit írsz lehet hogy jó lenne, nem tudom mert nem olvastam el az első mondat után !
    Egyszerűen értelmezhetetlen !
    Egybeírva sok minden, tagolás teljes hiánya hogy a ragozásról már ne is beszéljek......
    Elkezdesz a mondatot egy gondolattal és egy másikkal fejezed be miközben nincs átmenet !
    Biztos bennem van a hiba, hogy nem vagyok gondolat olvasó....
    Ezen gondolkozz el ! Meg azon is ha többen ugyanazt írják, ráadásul normálisan, akkor nem-e benned van a hiba ???

    üdv bodzy[/quote]
    Bocs Bodzy, hogy belepofázok, de amit írsz az így nem helyes: akkor nem-e benned van a hiba ???
    Mindig az ige után rakjuk a kérdő részt: akkor nem benned van-e a hiba?
    Bocsika ... észrevétel :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ergil
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Volvo_elcsap"]
    Jogos, rosszul emlékeztem. Csak jó lenne az a fránya cavington :-) Akkor nem maratonnál, de kisebb küldiknél biztosan volt olyan, ahol "lőjj ki x nemzet tankjából x db-ot" volt a cél.[/quote]
    Jah, kisebb küldiknél szokott lenni, de maratonnál ki akar 75 db japán tankot kilőni? :P Még ígyse, hogy már két ág van belőle. A WZ-ket időhiány miatt nem csináltam meg, de a többit igen. A Centurion küldi csapta ki igazán a biztosítékot, egy barátom abba is hagyta miatta a játékot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Celebúr
    • Kiképző
    · 7 éve
    [quote name="Ergil"]
    Olyan maraton még nem volt, ahol konkrét nemzet tankjait számolták volna.

    Az SP-t anno megszereztem és egy Google keresés első találata:
    http://worldoftanks.eu/en/news/44/missions-operation-superpershing/
    7 nemzettel 75k xp/nemzet Tier IV-Tier VIII tankokkal kb. 1 hónap alatt. (2014 május)[/quote]

    Jogos, rosszul emlékeztem. Csak jó lenne az a fránya cavington :-) Akkor nem maratonnál, de kisebb küldiknél biztosan volt olyan, ahol "lőjj ki x nemzet tankjából x db-ot" volt a cél.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ergil
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Volvo_elcsap"]
    Viszont annyiból könnyebb, mint anno a SP küldetés volt, hogy ott konkrét nemzet tankjait kellett kilőni és talán sebzéseket is bevinni nekik, itt "csak" lőni és ölni kell a pirosakat, válogatás nélkül :izmena:[/quote]

    Olyan maraton még nem volt, ahol konkrét nemzet tankjait számolták volna.

    Az SP-t anno megszereztem és egy Google keresés első találata:
    http://worldoftanks.eu/en/news/44/missions-operation-superpershing/
    7 nemzettel 75k xp/nemzet Tier IV-Tier VIII tankokkal kb. 1 hónap alatt. (2014 május)
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.