Jelenleg

27
látogatónk van

2016. július 19. 09:41

Fejlesztői hírrepeszek #213

(13 szavazat)
67 hozzászólás
  • A játékosok kevesebb mint fele használ HD klienst.
  • K: "A játékosok amiatt panaszkodnak hogy léteznek rejtett RNG paraméterek. Gondolom többségük csak nincs tisztában a játék mechanikával..." V: "Nincsenek rejtett paraméterek, értelmük sincs. Nincs egyszerűsített RNG, hidd el, én mindent tudok a meglévő és érkező mechanikát érintő dolgokról."
  • K: "A második tesztben van egy fura késés a garázsban (a dolgokra klikkelés után)." V: "Ezt rögtön továbbítottam ellenőrzésre, ahogy megláttam az első jelentéseket."
  • K: "Két egymást követő csata (#1, #2), kérlek kommentáld a dolgot!" V: "Kommentáljam? Balszerencse."

Forrás: https://ritastatusreport.live/

Utoljára frissítve: 2016. július 19. 09:52

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dobilaci
    • Tankos
    · 7 éve
    Annyira birom, hogy minden atlag koruli meg az alatti jatekos talal egy kifogast, hogy miert nem megy neki a jatek...

    A WG belenyul, a WG csal, az ellenfel csal, a lila csal, a kek csal, a zold csal, a lila ontja bele a penzt... De unalmas...

    Erdekes modon en is megkapom a 3:15-re vegzodo csatakat de en altalaban ott is lesebzem a HP-mat meg csinalok 1-2 frag-et...

    Biztos en szemelyre szabott RNG-t kaptam a WG-tol.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bergott
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Dred07"]Tetszenek a jó és kedves támogató szavaid! Csak az emberek többségének nem is ezzel van baja! Ha nem mint a tegnapom volt: Csak egy tankkal mentem 4 egymásutáni csatában találtam átütöttem nyertem túléltem. Majd jött az 5-dik csata még szinte a bázist sem hagytuk el és 15-2-re vesztettünk 3 perc alatt. Ezt mivel magyarázod? Elfelejtettünk játszani? nem tudom, hol kell átütni? De persze csak minden 5 -dik meccsen? Ilyen nincs normál esetbe, hogy ekkora különbség legyen 15-15 tank között. Na ezek a dühítőek. NE értsétek félre fordítva sem szeretem, hogy egyet nem tudok lőni és meghal mindenki. Ez már pofátlanság, hogy ennyire nem vagy a magad úrra![/quote]

    Teljesen egyetértek! Sajnos vannak kiegyenlítő csaták, elég sok... amikben bármit tehetsz, veszítesz. A + és - 25% csúszka átütésben és sebzésben biztos hogy lefelé lesz tolva, szinte esélytelen oda lőnöd ahova szeretnél, de szerintem ez az álcarendszerre is vonatkozik részben, még ha nem is közlik ezt a nagyközönséggel. 30k csata után, kék értékeléssel ezt bátran kijelenthetem. Tudom hova kell lőni, ismerem a tankok gyenge pontjait, csak éppen néha olyan tankkal indulok harcba, amiben nem bízhatok. Egyszer csak eszméletlen pontatlanná válik, vagy épp lepattan onnan, ahol át kellene mennie a lövedéknek. Őszintén, a valóságban nem ülnék bele olyan járműbe, ami ennyire kiszámíthatatlan! Nem támaszkodhatok a pontosságára, az átütésére, se a sebzésére, mintha ismeretlen járművel és lövegével indulnék a csatának ,csak épp nem tudok róla, hogy nem ismerem, mert a paklit megkeverték.... Ráugrassz E-75 vs E-75. Te sebzel 420-at, az enemy pedig majd 600hp-t, és a következő pedig lepattan a gyenge pontjáról, mert megkaptad az átütés -20% körüli értéket is a sebzés lehúzás után, míg neki vígan bemegy oda is, ahova nem kéne jó 500 körüli sebzéssel....... Miközben ugyan az a löveg.... Ismerős a szitu sokaknak? Ugye igen! Majd 4 év után ez nem túlzás, és nem is sírás, ez tapasztalat és tény, ennyi! Kár, hogy befolyásolják a csatákat és közel sem csak rajtad múlik az eredmény, vagy a csapattársaidon. Ennek ellenére, előveszem a gamét még néha... és lövök pár lilát, akiknél tuti ott figyel a goldon vásárolt hadi ellátmány
    Ja... és még annyit! Rettentően utálom a 3-4 perces csatákat, legyek bár győztes, vagy vesztes oldalon, iszonyúan lehangoló!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Dred07
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="singes"]
    Ha gondolod, keress meg szakaszban. Hátha tudok újat mutatni.
    De a legfontosabb: ismerd a pályákat, a tankokat, a gyenge pontokat, az álcarendszert, a töltési időket és az alfákat, mi üthet át, mi mennyire mobilis, és mindig figyeld a térképet! Egy idő után jó eséllyel eltalálod, melyik tankkal kb. hol találkozhatsz. Persze érhetnek meglepetések (főleg így a nyári szünetben), de ezeket meg kell oldani vagy harccal, vagy futással. :trollol:

    És egy tanács: ne siess t10-be! A leo 1 pedig az egyik legnehezebben játszható 10-es med. Nagyon modulérzékeny, semmi páncél. Szerintem egyelőre maradj t6-t8 között, amíg az alapokat elsajátítod. Különben t10-ben ingyenfrag leszel, és a csapat szini fogja az összes felmenődet.[/quote]
    Tetszenek a jó és kedves támogató szavaid! Csak az emberek többségének nem is ezzel van baja! Ha nem mint a tegnapom volt: Csak egy tankkal mentem 4 egymásutáni csatában találtam átütöttem nyertem túléltem. Majd jött az 5-dik csata még szinte a bázist sem hagytuk el és 15-2-re vesztettünk 3 perc alatt. Ezt mivel magyarázod? Elfelejtettünk játszani? nem tudom, hol kell átütni? De persze csak minden 5 -dik meccsen? Ilyen nincs normál esetbe, hogy ekkora különbség legyen 15-15 tank között. Na ezek a dühítőek. NE értsétek félre fordítva sem szeretem, hogy egyet nem tudok lőni és meghal mindenki. Ez már pofátlanság, hogy ennyire nem vagy a magad úrra!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mechashark
    • Tankos
    · 7 éve
    Nem vagyok benne biztos, de lehet elbeszélünk egymás mellett. :-)

    Ha azt mondod, hogy gyakorlatilag winrate-et néz az XVM győzelem esélye, akkor ugyanaz a probléma. Pl.: egy 50% és egy 55%-os játékost szembeállítva úgy tudod megmondani a győzelem esélyét, hogy előtte hasonló értékekkel vannak lejátszott csataeredményeid, amikből tudsz interpolálni. Ideális esetben mondjuk van sok mintád, ahol pont ilyen értékekkel kerültek össze a játékosok, akkor viszonylag könnyű számolni az esélyeket. Az érdekesség akkor jön be, amikor a minta nem ugyanezekkel a kiinduló értékekkel (szembekerülő játékosok winrate-je vagy WN8-a) rendelkezik vagy már csapatot nézünk.

    Vagy nem szenvedtek ilyesmivel és kreáltak egy függvényt, ami adott winrate vagy WN8 különbséghez generál egy győzelmi esélyt. Úgyse lesz olyan elvetemült játékos, aki ellenőrizné, hogy valós-e az az érték.

    Ha a sima winrate-re gondolsz, akkor tiszta a dolog. Ugyanamiatt, amit írsz, nem szoktam érteni, hogy mért panaszkodnak sokan állandóan, hogy mennyire ellenük van az MM vagy az RNG. Mintha nem lehetne egy dobókockával is többször egymás után az átlag alá dobni. A dobókocka se biztosítja folyamatosan az egyes eredmények egyenlőségét, viszont sok dobást vizsgálva (amit a winrate is jelent) kijön az 50-50% az átlag alá-fölé dobásra.

    Most már megpróbálok utánanézni, hogy hogy is számolja ezt a győzelni esélyt.

    Egyébként másik kérdés: amikor a +- 25% átütés és sebzés esetén egyenletes az eloszlás, vagy a névleges érték körül növekszik a gyakoriság? Erről tud valaki valamit? (A szórás nerfnél pont ezt az eloszlást piszkálták meg, de nem tudom, hogy ez az átütésnél és sebzésnél is megjelenik-e.)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pike
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Mechashark"]Egyébként az egy érdekes kérdés lehet, hogy amit az XVM győzelni esélynek ír, milyen szám, hogyan számolják.
    Leegyszerűsítve két játékos esetére: az egyik 1000, a másik 1200 WN8-cal. Értelemszerű, hogy a magasabb WN8-cal rendelkezőnek van nagyobb esélye a győzelemre, de hogy 51% vagy 99% már elég nehéz megsaccolni, főleg pontosan megmondani. Szerintem ezt viszonylag reálisan max elég nagy számú lezajlott csata adatai alapján lehet beállítani egy ilyen függvényt. (mondjuk ez azért rendelkezésre állhat)[/quote]
    Egyszerűbb a képlet, mint gondolnád. Nem a wn8-at nézi, hanem az utolsó x csata nyerési százalékait. Az meg csupán a véletlen műve, hogy lila kék játékosok nem nagyon vagyunk 52-53% alatt... Minél jobban játszol, annál jobb lesz az owerall nyerési százalékod. Bár már csak a nagy számok törvénye alapján is még a leglilábbaknak is lesznek bot csapataik randomban, ezen nem lehet változtatni, ezért van az hogy nekik sincs 70 %-nál magasabb wr-ük. Aztán hogy az mm ezt szándèkosan csinálja e vagy sem azt mindenki döntse el maga.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Freepunk_Hun
    • Tankos
    · 7 éve
    Mamának meg lila a statja.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dobilaci
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Skjenngard"]Konteóhívőkkel nem szabad vitatkozni, hiszen akármennyi ellenérvet felhozhatsz, nem érdekli, viszont ha csak egy ember is egyetért vele, azonnal veri a mellét, hogy 'látod látod, megmondtam'.[/quote]

    Nem azzal van baj, hogy konteo-hivo. Azzal van baj, hogy sosem kepesek alatamasztani semmivel sem amit allitanak. Ok nem vitatkozni akarnak csak a sajat sikertelenseguket megmagyarazni valamivel. Ervek, tenyek nelkul.

    Es ha valaki ellent mond az "ostoba", sot ot nem erdekli ha valaki ellenpeldat hoz fel. O egyebkent is egy martir.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Skjenngard
    • Tankos
    · 7 éve
    Konteóhívőkkel nem szabad vitatkozni, hiszen akármennyi ellenérvet felhozhatsz, nem érdekli, viszont ha csak egy ember is egyetért vele, azonnal veri a mellét, hogy 'látod látod, megmondtam'.
    Ettől függetlenül: 1800-2000 körül statjaim vannak a kedvenc (értsd, amivel a legtöbbet játszok) tankjaimmal, a recentem most szar, mert tanulom a KV-1, KV-1S vonalat, de elmondhatom, hogy tudom hozni az (ugyan nem hupilila) 1600-2000 körüli recentet. Amikor nem, az nem azért van, mert nem fizetek, hanem mert a stock KV-1-el nem móka a tier VII. Amúgy jelenleg kb. fél éve semmit nem fizettem a játékért. A legényeket ezüstért képzem át, a free XP simán gyűlik. Szóval ugyanaz van, mint anno, amikor ment rá a havidíj, meg hébe hóba gold + ünnepnapokon egy prém tank (Panther 88, JGTiger 88, Su-122 44, Leffe, DMax).
    Vagy akkor most csináljak új accot? Ok, de ha ott meg hupilila leszek a jelenlegi sötétzöldem helyett, akkor meg megkapom, hogy statpadder k*csög vagyok aki csak goldot lő (ez sem jellemző, drága).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Freepunk_Hun
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote]Milyen igaz. Anyádék is hiába öltek sok pénzt a taníttatásodba, mégis farok maradtál, aki ordenáré marhaságokat hord össze.[/quote]
    :-)
    Ez így nem igaz. Egész életemet elhüjéskedtem, tiszta hüje maradtam. :P
    Amúgy bóknak veszem.... és jöhetnek a kurvák
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Diarmand
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Freepunk_Hun"]Értsd jól. :-)
    Ha autista vagy, hiába ölsz bele bármennyit... [/quote]

    Milyen igaz. Anyádék is hiába öltek sok pénzt a taníttatásodba, mégis farok maradtál, aki ordenáré marhaságokat hord össze.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.