Jelenleg

34
látogatónk van

2016. máj. 18. 11:06

Fejlesztői hírrepeszek #202/2 (MrConway)

(11 szavazat)
14 hozzászólás

A hangokról...

Az új hangok javításainak milyen hatása lesz a 9.15-ös játékmenetre? Mit fog érzékelni egy átlag játékos ebből?

A hangok változásait (a 9.14-hez képest) már részletesen kifejtettük egy cikkben.

A jövőben lesz-e lehetőség bizonyos hangok letiltására? Gondolok itt pl. a 6. érzék vagy a kritikus sérülés hangjára... (sokakat idegesíthet egy idő után)

Már kapunk ilyen kérést, lehetséges hogy meg lesz oldva.

Járművek

Mit csináltok azokkal a tankokkal amik már teljesen elfeledetté váltak, mert nem illenek a jelenlegi játékmenetbe?

Van egy hosszú listánk azon dolgokról melyeket újraegyensúlyozunk a 9.15-ben, de ez csak a kezdet lesz (gondolom a VB2-re gondol), olyanná szeretnénk tenni a játékot, amiben minden tank játszható és versenyképes. Ebbe beletartozik az is, hogy az elavult prémium tankokat is újraegyensúlyozzuk, de ez időbe fog telni...

Lesz TD mód (normál célzó nézet zoom lehetőséggel) az arty-khoz? Úgy gondolom ez jelentősen lecsökkentené az égbelövéseket még akkor is, ha nincs negatív kitéríthetősége az adott SPG-nek...

Ezzel megkönnyítenénk a végjátékokban a one-shot lehetőségét az SPG-knek, mikor már csak rájuk vadásznak és ezt nem akarjuk. Ezért erősen kétlem hogy ez valaha is bekerül a játékba.

Van bármi új hír a Chieftain Mk. 6-ról?

Sajnos semmi újjal nem szolgálhatnak (a minszkiek).

A T110E5 kap nerfet a 9.15-ben?

Nem.

Hogy lehet hogy a 112 ilyen kis változtatásokat kapott? Az IS-6 már azelőtt jobb volt a 112-nél hogy jelentős buffot kapott volna.

A 112 szerepköre más a csatatereken mint az IS-6-é, jobban páncélozott, de az üzemanyagtartálya egy gyenge pont, ezt javítani fogjuk. (a 112 változtatásokat itt találjátok)

Mi lesz azokkal, akik megvették a 112-t még az eredeti árán? Kapnak valamilyen kártérítést? Vagy megkapják az árkülönbözetet?

Nincs tervben kompenzáció, mivel a tank kikerül a boltokból a 9.15-ös verzióval.

Miért nerfelték a brit tornyokat? A Black Prince sidescrape mesterből sima HP tartállyá vált, a Caernavon jó dinamikus-hulldown tank volt, most csak egy boxzsák

A nerf nem szándékos, a HD modell cserék okozták, amivel a WG történelmileg hűebbé, pontosabbá akarta tenni azokat. Viszont a csapat még mindig figyeli a statisztikákat és ha szükséges, balanszolni fognak.

A Centurion 1 torony nerf szándékos volt? És ha igen, akkor miért nem buffolták valamely más részét kompenzációként?

Csakúgy, mint az előző HD átdolgozásoknál (IS-6, T34), figyelni fogjuk a váltás hatásait a tank statisztikáira és teljesítményére és ha kell, további változtatásokat eszközlünk rajta. Nem akartuk nerfelni a tankot, ez csak a részletesebb modell hatása.

Mi lesz a T54 light változtatásával? Megcsináljátok vagy sem?

Nem, nem változtatunk rajta. Úgy marad, ahogy van.

Mit fogtok csinálni a japán nehéz tankokkal a VB2 (vehicle balance 2.0) során? A t3-4-es tankoknak buff kellene, a t5-8-asoknak pedig nerf. A t9-10-esek pedig jelenleg a legrosszabbak a szintjükön. Mi lesz változtatva?

Néhány japán nehéz tank már a 9.15-ben módosítva lesz. A japán top tierről még nem született döntés.

Gondolkodtak a WG-nél a T22 sr. nehéz tankká avanzsálásán? Mivel a tank már sokkal alkalmasabb erre a szerepkörre a módosításai után...

NEM.

A lengyel tankokról...

Mikor számíthatunk az első lengyel tankra, a B.B.T.Br.Panc.-ra?

Ez egy prémium tank lesz, de hogy mikor jön, nem tudom megmondani.

Tudsz bármi egyéb infót adni a lengyelekkel kapcsolatban?

Sajnos nem.

Szakaszok/Klánok

Mik a WG tervei a kisebb klánok klán eseményekre való bevonzásával, azokban való részvételük ösztönzésével kapcsolatban?

Erre nem igazán van válaszom, de a játékosoknak meg kell érteniük, hogy bármilyen klán orientált eseményt, versenyt is indítunk, a legjobb klánok mindig is jelen lesznek ezeken és mindig az élmezőnyben végeznek majd. Próbáljuk változatossá tenni, de meg kell értenie Mindenkinek, hogy a CW a versenyképesség csúcsát jelenti a játékban.

A következő verzióban a troll szakaszok -50% XP büntetést kapnak az adott csatában. De miért engeditek ezek létrehozását egyáltalán? Miért nem akadályozzátok meg már a szakasz létrehozáskor hogy ilyen összeállításban ne mehessenek csatába?

Hamarosan közzéteszünk egy cikket, melyben részletesen kifejtjük a szakaszok által begyűjthető bónuszokat és büntetéseket is. A jövőben korlátozni fogjuk a csatába lépés lehetőségét nem megfelelő jármű összeállítás esetében. A mostaniak csak az első lépések efelé... (Rita: utóbbi megoldás lehetősége tehát még nem került a fiók aljára, de először adatokat szeretnének gyűjteni arról, hogy a első lépésként bevezetett XP büntetésnek milyen mértékben lesz hatása ezen esetekre)

Minden egyéb

Meg tudnál osztani néhány infót a 9.15-ös fejlesztett játékmotorról? Konkrétan a kétmagos támogatásról, a stabilitásról, HDD használatról, ilyesmikről...

Megnő a teljesítmény a közép és felső kategóriás PC-ken, mivel az új motor hatékonyabban ki tudja majd használni azok jobb adottságait és erejét (pl. a DX11-es VGA-kat).

A 88/L56 ágyúk APCR lőszerének átütése is buffolva lesz a 9.15-ben? Jelenleg csak a normál lőszer átütése van megnövelve 145 mm-re, de az APCR 171 mm-e még mindig gyenge tier 8-as tankok ellen egy t6-os tankon.

Ez elegendő egy t6-os tanknak, főleg egy nehéznek.

Mik a terveitek azzal kapcsolatban, hogy a játékosokban továbbra is fenntartsátok a játék iránti érdeklődést és rábírjátok őket arra, hogy nap mint nap belépjenek a játékba? Gondolok itt olyasmire mint pl. ami az NA szerveren volt, hogy a játékosnak csak be kellett lépnie minden nap az adott dátum tartományban, amiért végül egy küldetésen keresztül prémium fiók üthette a markukat. Lesz valaha is hasonló az EU szerveren?

Mikor küldetéseket hozunk létre, egyik fő célunk, hogy a játékosok minden nap lépjenek be és játsszanak is. Már vannak események, melyekkel személyes tartalékokhoz is juthatnak a játékosok, ami igen nagy sikernek örvend egyébként, annak ellenére, hogy ma már arany helyett adjuk azokat. De ha van egy jó ötleted, oszd meg velünk.

Elégedett vagy a játék jelenlegi állapotával? Ha nem, mit változtatnál még rajta?

"Én újraegyensúlyoznám vagy kivenném az arytkat. Személy szerint utálom őket. Emellett utálom még mikor épp egy nagy kört megyek, mindent tökéletesen csinálok, de az RNG kicsinál."

Vannak már olyan részletek a VB2-vel kapcsolatban amit megoszthatsz velünk?

Sajnálom, de még nincsenek.

Lehetséges lenne egy olyan megoldás, hogy a csata előtti 30 másodperces várakozás közben a szerver még részletesebben átnézné a két csapat tankjait és játékosait és ha kell, kicserélne pár játékost a két csapatban annak érdekében hogy még kiegyensúlyozottabb csata indulhasson?

Technikailag lehetséges lenne, de nem hinném hogy megcsináljuk. (Rita megjegyzése: ez egy olyan dolog, amit ha meg is csinálnak, csak 2017-18-ban lenne várható, mert a cég most sok más dolgokra fókuszál)

Választhatunk majd a DX9 és DX11 render között a beállításokban vagy eleve a DX11 indul majd a HD kliensekben?

A rövid válaszom: Nem. Kicsit hosszabban: A DX11-es render automatikusan bekapcsol majd azon VGA-k esetében, melyek támogatják azt. Ha a VGA-d nem támogatja ezt, akkor értelemszerűen a DX9 render kapcsol majd be. A renderelők különbségei nem befolyásolják majd a játék beállításait.

Forrás: http://ritastatusreport.live/

Utoljára frissítve: 2016. máj. 19. 07:31

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    antika890
    • Tankos
    · 7 éve
    De most komolyan!! Mennyire nehéz lehet már megoldani, hogy tier+-2 legyen a szakaszok létrehozhatósága? Akkora kibaszás a játékban, hogy bejön egy idióta marha egy leichttraktorral, merhogy mekkora poén a hatosok között. . . kurvára nem poén, és kívánom az összes barom WG fejlesztőnek, hogy csak ilyen csapatban menjen egész nap. . . nem elég baszki a sok tomato, még ezt is megengedik. Kapják már be az összes makkomat!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DrangHun
    • Tankos
    · 7 éve
    A troll szakaszokhoz:

    [quote]de először adatokat szeretnének gyűjteni arról, hogy a első lépésként bevezetett XP büntetésnek milyen mértékben lesz hatása ezen esetekre[/quote]

    Azért a troll szakaszok nagy részénél a fogalmatlanság eléri azt a szintet, hogy ezt a "büntetést" gyakorlatilag észre se vegyék, vagy fel se fogják.
    0 xp, 0 credt...esetleg....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lordmiky
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Gzula_HUN"]
    T43-at már próbáltad tier9-ben?[/quote]

    Ültél már heavyben, sidescrap vagy hulldown pozicióban? jött már szembe ilyenkor veled -1T med, aki minden lövésével átütött?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gzula_HUN
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="D00M"][i]Ha valamire nerf kéne, hát a full goldot lövő, láthatatlan medekre T6-T10.[/quote]

    T43-at már próbáltad tier9-ben?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 7 éve
    Én elsősorban itt, magának a goldnak a nerfjére gondoltam volna, mert az finoman szólva se kóser, hogy bevágnak szemből egy nehezet, vagy épp egy jól döntött frontú, avagy erősen páncélozott TD-t. Az oké, hogy egy med flankel, mert mi mást kéne csinálnia? Ez a dolga. A baj az, hogy nagyon sokszor azt látom, hogy a med nem gyenge pontokat lő, hanem autocélzással, goldal, úgy szed szét nehezeket, hogy ha csak nem épp valami nagyon extrém szögben találja el, vagy olyan helyen, ami nem hitbox, akkor folyamatosan bevágja.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    roboooo
    • Tankos
    · 7 éve
    Én azért beleraknák a dx9/11 kapcsolót,hátha valaki gyenge/integráltal játszik,és az ujabb mód még jobban belassítja.
    Bár a többmagos támogatás kissé gyorsít majd,de ki tudja.
    Vagy a program nézze meg mi van a gépbe,mielőtt aktiválja magát.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    benczol
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="D00M"][i]"a t5-8-asoknak pedig nerf."[/i] -> Anyjuk picsájára kéne nerf, már elnézést. Akkora tankok mint a ház, nulla álcával, és rém lassúak. Hiába jó a páncéljuk, ha gold és arty érzékenyek. Sőt, az O-NI, O-HO, még az ágyúsüllyedését is csak trükközve tudja kihasználni.

    Ha valamire nerf kéne, hát a full goldot lövő, láthatatlan medekre T6-T10.[/quote]

    Sokszor megesett velem is, hogy egy stug-gal lazán szét lehet szedni egy O-I-t 1v1-ben, oldalba kapod és csak adagolni neki a lőszert, mert nem tud lenézni rád.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    linkin1994
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="D00M"][i]"a t5-8-asoknak pedig nerf."[/i] -> Anyjuk picsájára kéne nerf, már elnézést. Akkora tankok mint a ház, nulla álcával, és rém lassúak. Hiába jó a páncéljuk, ha gold és arty érzékenyek. Sőt, az O-NI, O-HO, még az ágyúsüllyedését is csak trükközve tudja kihasználni.

    Ha valamire nerf kéne, hát a full goldot lövő, láthatatlan medekre T6-T10.[/quote]
    Láthatatlan medek te melyik játékkal játszol?
    Ajánlom egy E50M M48 Patonnal pár kört mikor állandóan világítasz stb
    Az orosz medek meg kapják a kritikust kb minden lövésre.
    [i][..moderálva..][/i]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lucz gizi
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="D00M"][i]"a t5-8-asoknak pedig nerf."[/i] -> Anyjuk picsájára kéne nerf, már elnézést. Akkora tankok mint a ház, nulla álcával, és rém lassúak. Hiába jó a páncéljuk, ha gold és arty érzékenyek. Sőt, az O-NI, O-HO, még az ágyúsüllyedését is csak trükközve tudja kihasználni.

    Ha valamire nerf kéne, hát a full goldot lövő, láthatatlan medekre T6-T10.[/quote]

    Szegény leo1-re milyen nerf kellene? :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 7 éve
    [i]"a t5-8-asoknak pedig nerf."[/i] -> Anyjuk picsájára kéne nerf, már elnézést. Akkora tankok mint a ház, nulla álcával, és rém lassúak. Hiába jó a páncéljuk, ha gold és arty érzékenyek. Sőt, az O-NI, O-HO, még az ágyúsüllyedését is csak trükközve tudja kihasználni.

    Ha valamire nerf kéne, hát a full goldot lövő, láthatatlan medekre T6-T10.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.