Jelenleg

28
látogatónk van

2015. október 16. 12:26

Fejlesztői hírcsokor #173

(8 szavazat)
67 hozzászólás
  • Ismét megerősítve: A WT E-100-at a Waffentrager 150mm L/63-ra cserélik.
  • A WG statisztikái szerint van 2 vatikáni játékos.
  • A lengyel tankok saját ágat és legénységet kapnak.
  • - A Centurion 7 HD páncélvesztését nem kompenzálták, mert nagyon kicsi volt.
  • - Nem biztos hogy a Skoda T40 bekerül a tesztbe. Lehet nem lehet majd kipróbálni ahogy a Panther 88-at sem lehetett. 
  • - Megerősítik hogy az új tankokról a képeket magasabb textúra minőségű modellekkel csinálják.  
  • - A 0.10-ben a JP II tanktest páncélja hibás.

Fordítás forrása: http://wot-kpp.blogspot.hu/

Utoljára frissítve: 2015. október 16. 12:29

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Leopardusz
    • Tankos
    · 8 éve
    Geri, Rejkov, Carius. azért örülök, h több van aki[u] ismeri is[/u] a történelmet, meg azokat az összefüggéseket, ami miatt ott vagyunk ahol, nem csak szajkózza ami látszik...
    KingofDogs. persze h befogadják, hisz tiszta nyereség ez nekik,felnősz más helyen, iskola, egyetem, képzés, állja a szülőföld, majd lelépsz, a befogadó ország nagy örömére, hisz mindezt megspórolta, s nyert egy értékes embert, családot. Az egyedüli vesztes a nemzeted, a szülőfölded, az otthonod... Tudod, a vesztes "ez a föld, melyen annyiszor / Apáid vére folyt" :sad:


    Elnézést kérek, többek nem offolok itt. (habár sokat ugy sincs mit ehhez a rövid fejlesztői hircsokorhoz hozzaszólni )
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    rejkov
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="Morphelo"]
    Rejkov, az oktatáshoz annyit szeretnék mondani, hogy cca. 10-15 év múlva szinte nem lesz államilag támogatott felsőoktatási szak (főiskola, egyetem) itthon. Viszont a fizetős árát évről évre emelik.
    USA - családok éveket spórolnak a gyerekek iskoláztatására (amcsi fizetésből)
    Svédország - ingyenes az oktatás a szakok 95%-án, és nem is terveznek változtatni
    Erre gondoltam.[/quote]

    Nem feltételnül látom így. Addig, amig az ország külföldi tőke vonzó ereje (legalábbis részben) a szakképzett munkaerőtől, az pedig az ezt kiképezni képes tanári szektortól függ, addig, minimum ez a 2 fajta képzés támogatást élvez, ha a kormány nem teljesen hülye. Az, hogy van több szakma, amiből túlkínálat van, és ezt nem támogatják, szerintem ésszerű. Nem lehet mindenki gazdász, menedzser, vagy jogász, pláne akkor, ha mérnökből, informatikusból, kutatóból, orvosból meg masszív hiány van. csak hát az emberek hajlamosak a kényelmesebb szakmák felé menni. Lassan a munkaerőpiacon nem lehet értelmes mérnököt elfogadható fizetésért találni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KingofDogs
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="uuee"][quote name="KingofDogs"]
    Hát bocsi ,de nagyon nem vagyok büszke hogy féig magyar vagyok,és tudom mit beszélek.és amúgy mire kellene büszkének lenni? korrupcióra? magyar korházakra? mélyszegénységre?[/quote]

    vasúthálózatra, társadalombiztosítási rendszerre, dreher classicra:P Viccelek ám -magadra kéne büszkének lenned, arra hogy minden bizonnyal a genetikai háttered is hozzájárult ahhoz, hogy ilyen kiváló ember lettél (már ha annak tartod magad).[/quote]
    Nem tartom annak magam,de voltam már sok helyen és sajnos láttom a különbséget.
    Egyszer már valahova leírtam én világi ember vagyok.
    Család és a biztos megélhetés fontos számomra nem a nemzetiség.
    És az a tapasztalatt külföldön aki normális azt befogadják és tisztelik és tök mindegy honnan jött.

    [quote name="Jacktor"]Az OFF-ot máshol folytassátok, köszi #2[/quote]
    Bocsi Jacktor
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 8 éve
    Az OFF-ot máshol folytassátok, köszi #2
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    uuee
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="KingofDogs"]
    Hát bocsi ,de nagyon nem vagyok büszke hogy féig magyar vagyok,és tudom mit beszélek.és amúgy mire kellene büszkének lenni? korrupcióra? magyar korházakra? mélyszegénységre?[/quote]

    vasúthálózatra, társadalombiztosítási rendszerre, dreher classicra:P Viccelek ám -magadra kéne büszkének lenned, arra hogy minden bizonnyal a genetikai háttered is hozzájárult ahhoz, hogy ilyen kiváló ember lettél (már ha annak tartod magad).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KingofDogs
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="Carius1973"]Egészen elképesztő milyen magyartalanul fogalmazol Kingofdogs. A helyesírási hibáidról(darabb!!!!, "azt láttom"!!!!!) már ne is beszéljünk. Katasztrófa.Nem lehet mindenki Grétsy de ez már a ciki kategória. A megállapításod ,hogy az egész világ utál minket honnan jött?? A wot térképekről?? Mert az nem sokat számít!! Legyél büszke arra ,hogy MAGYAR vagy és először is tiszteld meg az anyanyelved ( ha az) ,hogy normálisan beszéled és helyesen írod.
    Bocs az off ért....[/quote]
    Hát bocsi ,de nagyon nem vagyok büszke hogy féig magyar vagyok,és tudom mit beszélek.és amúgy mire kellene büszkének lenni? korrupcióra? magyar korházakra? mélyszegénységre? nem adna az unió hatalmas pénzeket nem lenne itt semmi.Vagy esetleg arra,hogy ha válalkozó vagyok valakinek pénzt kell a sebébe raknom,hogy munkát kapjak?
    Mesélek egy példát: Volt Németországba egy tartományi miniszter,kapot az egyik banktól hitelt házra kedvezményesen,kiderűlt leváltatták bíróság stb...
    Magyarországbon meg kiállok elmondom,hogy loptam 30 milliárd Ft-ot és nem történik semmi.
    Erre legyek büszke?
    Vagy esetleg arra,hogy segítettem már sok magyarnak munkát találni németbe,és mi a hála? iszik lop nem dolgozik.
    Otthon meg azt mondja a szemét német nem fizettet ki.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Carius1973
    • Tankos
    · 8 éve
    Morphelo. Nem értetted meg azt, amit leírtam. Nem élek a múltban. Csak arra próbáltam rávilágítani ,hogy az a megjegyzésed ,hogy utálnak minket a szomszédaink pont le kell szarni. Ők sem jobbak nálunk! A magyarokat meg kéne tartani ,hogy ne menjenek külföldre. Egyetértek. Hol írtam ennek az ellenkezőjét?
    A "gyerekeidnek nem a magyart választanád " megjegyzésed nem állja ki az általad elvárt jól megszerkesztett mondat próbáját. Tudom mit akartál írni de nem jól fogalmaztál. Ha már másokat leoltasz fogalmazás témában ,akkor legalább te ne essél bele ebbe a hibába...
    Most akkor ez alapján hiteltelenné váltál?
    Szóval ennél azért több munícióval kellene rendelkezned lennie ha már elkezdtél személyeskedni...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 8 éve
    Az OFF-ot máshol folytassátok, köszi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Carius1973
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="rejkov"]Persze, hogy a szomszédaink utálnak minket. Az a terület, ahol élnek, 1000 évig a miénk volt, így a magyar még mindig hajlamos jogot formálni ezekre a területekre, pláne úgy, hogy ritka egy gyalázatos, igazságtalan "béke"egyezmény vette el. Ez nyilván nem tetszik nekik, és orrolnak. Érthető. Én pl. ezért (és még másért is) rühellem a franciákat.

    Ez az ország nem tudja megtartani a magyarjait, mert a magyar értékes külföldön is. Elég jó munkaerő. Azért a fizetésért, amit kinn kap, sokkal jobban fog dolgozni, mint egy ottani, mert a magyar ezt jóval többre értekeli annak tudatában, hogy itthon mi van. És az átlag magyar a nyugathoz képest nem hülye. Akiket ismerek, és kinn dolgoznak, azoknak a jó része messze kretívabb, és jobb problémamegoldó, mint a kintiek. ÉS akarja is csinálni, nem csak azért csinálja, mert mondta a főnöke. Ilyen ember kinn is ritka, és igen keresett. Nyilván ez betudható annak, hogy az, aki nem ilyen, az ki sem jut, mert hát ott is válogatnak.

    A magyar oktatási rendszert lehet fikázni, de amikor én tanultam, nem volt rossz. Az alapokat elég korrektül leadta, a többi meg szakmaspecifikus, de ha az ember az alapelveket ÉRTI(nem csak beseggeli valamelyik vizsgára), akkor már nem lehet nagyon elveszve. Más kérdés, hogy volt egy csomó idióta, akikkel az alapokat megértetni kb. lehetetlen volt. És az ilyenek miatt fikázzák a rendszert.

    Engem is hívtak németbe, de akkor már volt család, ők meg nem akartak menni. És a németem sem az igazi. Mindenesetre, ha akartak volna, akkor mentem volna. Előtte dolgoztam kinn keveset, és úgy voltam vele, hogy annyival nem rosszabb itt, mint ott. Németben is végig kell dolgozni egy életet, ha saját házat akar az ember, kaja, műszaki cikk, kocsi elérhetőbb, de mindig ki fognak nézni a németek. És ott hideg van.

    Pont eleget tettünk annak érdekében, hogy a szíriaiak ne akarjanak itt maradni És ha már jöttek vagy 5-6000 kilómétert, miaz a a pár 100 ami még németországig van.[/quote]

    Egyetértek. További történelmi okokat is lehetne hosszan sorolni. Utálnak minket a szőrőstalpú románok? Köszönjék meg a csigaevő franciáknak meg a sznob angoloknak ,hogy megkapták Erdélyt! Szlovákia? 70 éves állam. Pozsony a főváros uramatyám mindig is magyar város volt. Horvátok? 900 évig a magyar király fennhatósága alá tartoztak. A nemzeti hősük Jellasics a labancok oldalára állt 1848/49 ben. Az osztrákok? Lenéznek minket. Pedig mi voltunk az Ő éléskamrájuk. De mire fel néznek le minket? Hitler osztrák volt és sokáig Bécsben élt. Festegette a hülye akvarelljeit kár ,hogy nem döglött éhen.
    Tettünk érte ,hogy ezek a "szomszédok" utáljanak minket? Bizony tettünk. Rengeteg hibát követtünk el. De Ők sem jobbak-többek nálunk. Mi rosszul helyezkedtünk évszázadokon át ,ezért tartunk ott ahol.
    A szírek menjenek tovább és dolgozzanak éljenek Münchenben vagy Koppenhágában vagy ahol akarnak.
    Van egy bűvész barátom Svédországban él. 3 millió légiós élősködik a svédeken. Rengetegen közülük nem hajlandóak svédül megtanulni ÉVEK ÓTA!!!. A román ott koldul Malmőben az utcán ,megy arra svéd veréb dob neki 100 koronát. Az megköszöni és előveszi az Iphone 6 ost és wifin keresztül beszél az otthoniakkal. Volt egy dokumentum film erről a kolduló románok palotákat húznak fel az ilyen pénzekből Bukarestben.Szóval menjenek tovább ezek a bevándorlók nyugatra senkinek nem fognak hiányozni. Van nekünk éppen elég bajunk így is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Morphelo
    • VIP
    · 8 éve
    Carius,
    Szokásos múltból élünk demagóg duma. Jó lenne ha a felébrednénk ebből. Te megélsz a múlból? Én nem, az ország sem fog.
    Magyarországot megvédéséről hol írtam? A magyarokat kellene megtartania az országnak, mert ha annyira jártas politikai-bevándorlási témában tudnod kell, ha drasztikusan csökken a saját népesség, az bizony délről érkező külföldiekkel lesz pótolva (beolvasztás néven). Lásd Németország.

    "gyerekeidnek nem a magyart választanád( sic ez milyen megszerkesztett mondat apropó!!!) ezt inkább nem mínősítem"
    Nem is kell mindősíteni, először értsd meg. Nem nehéz, olvasd el még párszor, hátha. Nem fogom elmagyarzádni, mert bízom benne, hogy rájössz.

    Ki mondta, hogy olvastam olyn hibákat? Csupán azt mondtam, hogy mielőtt bárkit is szembesíteni akarsz a saját hibáival (egy fórumon - vicc), először a saját házad táján sepregess. És amit negatív kritikával illetsz, azt még véletlenül se lehessen felfedezni a saját mondandódban. Mert hiteltelenné válsz. Remélem érted ezt is.

    Kérném, mielőtt gondolkodás nélkül válaszolsz, mint ahogy eddig mindig tetted, és belemennénk parttalan vitába, olvasd el többször azt, amit írok, mert lehet jóval több tartalom van benne, mint azokban az egyszerű személyeskedő válaszokban amit, Te visszadobálsz.

    Jó lenne ha felnőtt fejjel megtanulnád felfogni és hasznosítani a negatív kritikát. Mert ennek hiányában nem értem, miért próbálsz meg bárkit is bírálni.

    Tudom, tudom fölösleges ebbe jobban belemenni, mert továbbra se látod a fényt. Egyszer, talán...

    @ Rejkov, az oktatáshoz annyit szeretnék mondani, hogy cca. 10-15 év múlva szinte nem lesz államilag támogatott felsőoktatási szak (főiskola, egyetem) itthon. Viszont a fizetős árát évről évre emelik.
    USA - családok éveket spórolnak a gyerekek iskoláztatására (amcsi fizetésből)
    Svédország - ingyenes az oktatás a szakok 95%-án, és nem is terveznek változtatni
    Erre gondoltam.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.