Jelenleg

31
látogatónk van

2015. szeptember 3. 11:12

Magyar klánok bemutatása: FINO

(26 szavazat)
1 hozzászólás

FINO

Failure Is Not an Option


Aki válaszol: garmate - Parancsnok

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2013 januárjában kezdtem, játékról egy barátomtól hallottam és rávett, hogy próbáljam ki kezdetekben nem sok reményt fűztem hozzá, de aztán pár csata után teljesen beszippantott és azóta napi szinten játszom. 

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Számomra a legélvezhetőbb a T7 és T9-ben való játék ott szinte minden tankkal szeretek játszani, de ez függ az aznapi hangulatomtól is, persze vannak kivételek, az arty-któl egyenesen iszonyodom :) lényegtelen, hogy én játszok vele, velem vagy ellenem játszik.

Van kedvenc pályád?

Konkrétan kedvenc pályát nem tudok megnevezni, attól függ, hogy milyen tankosztállyal vagyok. A heavy-k,  td-k terén inkább a folyosós pályákat szeretem, a med és light tankokhoz pedig a nyílt flankelgetős pályák jönnek be.

És olyan amit utálsz?

Talán egy olyan pálya van, amin nem tudok mit kezdeni, az pedig Swamp.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

Eddigi legnagyobb eredményem az az ESL ACE CUP egyik heti fordulóján elért 1. helyezésem, valamint hogy a semmiből összehoztunk egy 65 fős elég ütőképes klánt, kevesebb mint 3 hónap alatt.

Mikor alakult a klán?

2015.06.15.

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Az előző klánunkból származik a FINO magja. Az ottani klán vezetőség a mai napig tisztázatlan okok miatt először meg akarta szüntetni a klánt, majd inkább úgy döntött, hogy az IS-5-ért zajló kampány kellős közepén kirúgnak minket (ez elég nagy érvágás volt, nagyon igyekeztünk, hogy jól szerepeljünk). Ezután akikkel eddig együtt játszottunk mérlegeltük a lehetőségeinket és mivel szerettünk volna továbbra is egy csapat tagjai maradni, így a klán alapítás mellett döntöttünk, szerencsére az elmúlt időszak minket igazolt.

És honnan a név?

Nem tudom, beszélgettünk a vezetőség tagokkal és valaki viccből benyögte a FINO nevet, ez nyerte el a legtöbbek tetszését, így maradt.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

A legjobb megoldás a kezdők számára, ha minél több stream-et, videót néznek a játékról, ezen felül a már tapasztaltabb játékosokkal szakaszban játszanak és megkérdezik az alapokat a rutinosabbaktól.

Nálatok mik a belépés feltételei?

Először is napi szinten aktív csapatjátékosokat keresünk, a pontos felvételi kritériumok megtalálhatók a klán adatlapján. Általánosságban annyit tudnék mondani, hogy elsősorban a recent-t wn8-at nézzük meg, hiszen ez adja a legaktuálisabb képet egy játékos teljesítményéről, ha ez 2000 körül mozog, akkor jó eséllyel pályázik nálunk az illető. Persze egy minimumot overall-ban is hozni kell, ez kb. 1400-as szintet jelent. Nyilván fontos számunkra a megfelelő tankállomány, mivel a stronghold és a cw csaták jórészt ezen múlnak.

Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Egyelőre túlnyomó részt igen, szerencsére az utóbbi időben egyre többen figyelnek fel ránk és keresik meg a toborzóinkat. 

Klánélet alatt pontosan mit értesz?

Számunkra a legfontosabb az aktivitás, amennyiben SH, CW, stb. van, akkor abban a klán tagok vegyenek részt. A délutánok rendszerint szakaszozással és 6-os stronghold-dal telnek, esténként pedig 8-as CW illetve SH megy. Most fejeződött be az első házon belüli versenyünk is, ahol több mint 5000 goldot osztottunk szét a résztvevők között. 

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Szeretnénk, ha a klán tagok továbbra is elégedettek lennének és a számuk gyarapodna. Jelenlegi létszámunkból adódóan egy ideig még a 8-as CW map-on tevékenykedünk, ahogy növekedik tagjaink száma igyekszünk továbblépni a 10-es map-ra. Szeretnénk elérni, hogy párhuzamosan 2-3 CW-t vagy SH-t tudjunk kiállítani.

Utoljára frissítve: 2015. szeptember 3. 11:20

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pkrusi
    • Tankos
    · 8 éve
    hajráf o7
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.