Jelenleg

30
látogatónk van

2015. máj. 13. 08:22

Ingyen TS3 szerver mindenkinek! - Magyar WoT Szövetség

(48 szavazat)
40 hozzászólás

Sziasztok, a nevem HoldenCaulfield, és szeretnék nektek bemutatni egy új kezdeményezést a játékosok közötti szövetségre, a hazai közösség erősítésére:

Amikor elkezdtem jelenlegi klánomat építeni, több olyan bosszúságom is volt vele, amiket nehezen tudtam áthidalni. 

Az egyik, hogy nem volt megfelelő TS3 szerverünk. Ha neked is ez a gondod, akkor a megoldást jelenthet számodra a szerverünk, amit INGYEN használhatsz klánoddal. A szolgáltatónk rendkívül megbízható, és gyors, a szerver méretét pedig addig bővítjük, ameddig csak kell. Ha a beállítással, vagy bármilyen technikai jellegű gonddal fordultok hozzánk, segítőkész, és felkészült adminjaink, megkeresik nektek a megoldást. 

Másik problémám az volt, hogy hiába sikerült helyet szerezni, ugyanott tartottunk, a szerver üres volt, ha valaki feljött, az pár napig maradt, látta, hogy nincs fent más, és elszokott tőle. Volt olyan is, hogy benézett pár másodpercre, látta, hogy nincs itt a barátja, és lelépett. Így nincs értelme a TS-nek, sokszor ott ültünk öten-hatan, és nem tudtunk egy csapatot összehozni, kis klánként. 

Erre is mi lehetünk a megoldás mindenkinek. Nálunk ugyanis nincsenek külön szobák, külön kis szerverek, mindenki ugyanott játszik. Ha feljössz, bármelyik másik tag, legyen az idegen klánból is, behívhat, és máris kész a szakasz, vagy mehetsz másokhoz, csapatba légiósnak. Fordítva, ha fent vagytok öten, akkor is mehet a játék, csak megböktök pár várakozót. Nálunk, ha nem akarsz, soha nem kell egyedül menned.

Természetesen, ha csak klánosok szeretnétek játszani egymás között, az is megoldható, zavarni nem fog titeket senki.

Gondban voltam azzal is, hogy nem volt vezetőm, aki irányította volna kisebb csapatokat, hát mondanom sem kell, hogy ez is egy csapásra megoldható nálunk. Nem statra játszunk, nem vagyunk fent CW mapon, de van jónéhány tehetséges gyerek, aki ki tud segíteni bárkit egy-egy ötlettel, taktikával, vagy taníthatja a kezdőket. Simán bemennek egymáshoz a játékosok, ha valami nem működik a játékban! Nincs nálunk hülye kérdés, és nincs olyan sem, hogy nem válaszolunk valakinek. 

Összetartó közösséget építünk, ahol nincs helye annak, aki lenézi a többieket a színe miatt, vagy bármilyen hasonló okból, ezért nem kell félned attól, ha még nincs annyi csatád, és valamire mégis kíváncsi lennél a játékkal kapcsolatban.

A szövetség jól jöhet még ezen túl a klán építésében, és fejlesztésében is. Nem tudod, hogy hogyan állj neki a toborzásnak? Unod már, hogy nincs csapatod, hogy nem megy a fejlődés, hogy nincs a klánnak elérhető célja? MINDENBEN segítünk! A TS-re jó pár klán nélküli ember is jár, és csak azt várják, hogy találjanak maguknak helyet. 

  • Hozzá kell fűznöm, hogy egymás klánjaiból a szövetség tagjainak, a toborzás tilos, a kisebbek érdekében!

Ha nem klánnal vagy, akkor is számos lehetőség vár rád nálunk. Ha nincs szakasztársad éppen, és elakadtál egy küldetéssel, kellene egy kicsit farmolni és egyedül nem olyan szórakoztató, mint szakaszban, csapatban? Klánt keresel, de nem találsz, mert vagy nem vesznek be, ahova meg bevennének, oda meg nem mennél szívesen? Ha kell, itt van a társaság, jöhetsz a szerverre EGYÉNI játékosként, vagy a szövetséghez nem tartozó klán tagjaként is! 

Emellett mindig szervezünk játékokat, kupákat, eventeket nyereményekkel, vagy csak a dicsőségért. 

Van olyan ember közöttünk, aki a csoportba mindig beteszi a legfontosabb híreket, van aki azon dolgozik, hogy mi legyen a szlogenünk, van aki taktikákat próbálgat a szabadidejében, van aki a modok beállításában segít folyamatosan, van aki bemegy a 200 csatás emberekkel szakaszozni, van aki dalt írt a szövetségről! 

De a legfontosabb, hogy egy gyorsan fejlődő, és igazán baráti közösségbe tartozhatsz! Ahogy a jelmondatunk is hangzik: Tudom, hova tartozom! 

Remélem mindenkit sikerült kicsit kíváncsivá tennünk, és sok új klán, és egyéni játékos lesz a sorainkban a jövőben!

Ha így van, akkor keress meg minket a következő csatornákon:

Végezetül, pár napja feltettem a kérdést, hogy kinek mit jelent a szövetség, a következő válaszok érkeztek, a teljesség igénye nélkül:

  • Mongi: Sokan játszunk, rengeteg országból összeverődve. Különböző tudásszintű játékosok a kezdőktől a haladókig. Ez teszi sokszínűvé a szövetségünket, de a célunk mindannyiunknak egy: jól szórakozni a World of Tanks játékkal EGYÜTT!
  • Beli: A Wotszövetség az a közösség ahol nem számít a korod vagy az hogy milyen játékos vagy hanem a közös játék és szórakozás mindenki számára. Nekem ez a Wotszövetség!
  • Iamenemy: Itt eltűnnek a határok klán és klán / külsős és klán tag között, segítőket, játszótársakat, és akár barátokat is szerezhet aki ide látogat, és legfőképp jó hangulatot az unalmas randomozásokhoz is, nálunk még a bukó csata után is lehet jókat röhögni. Ez a szövetségünk lényege.
  • Holden: Van barátod!
Utoljára frissítve: 2017. február 16. 08:06

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Videotop13
    • Tankos
    · 5 éve
    valaki kibannolt....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kicsitrash
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Darthpeter2015"]Hogy kéne ide belépni...?[/quote]

    Menj fel ts-re, s várj egy admint )

    Vagy itt ez a csoport: https://www.facebook.com/groups/wotszovetseg/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Darthpeter2015
    • Tankos
    · 7 éve
    Hogy kéne ide belépni...?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kicsitrash
    • Tankos
    · 7 éve
    Sziasztok! Él még az oldal/ts/szövetség?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mongi_76
    • Tankos
    · 8 éve
    [img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/t31.0-8/11430336_499471080205755_5873445203277800445_o.jpg[/img]

    [b]Weboldalunkat az alábbi címen találhatjátok meg: [/b]

    [url]http://magyar-wot-szovetseg.webnode.hu/[/url]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 8 éve
    Az ilyen-olyan "megbántottak most már megbáánom" és hasonló, a szövetség belső ügyeivel kapcsolatos témákat ne itt beszéljétek meg, mert ez az új, érdeklődő emberekre nem tartozik, a meglévőek pedig nem itt fognak informálódni.
    Kösz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mongi_76
    • Tankos
    · 8 éve
    Ma este ismét nyereményjáték lesz a Magyar Wot Sövetség TS szerverén!
    Ne maradj le róla!
    [img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11391281_493400307479499_5962856533286173800_n.jpg?oh=4f3ecab32e8ca695a3b7c0a3eadf9e4b&oe=55E9BC27[/img]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mongi_76
    • Tankos
    · 8 éve
    A nyereményjátékunk díját, vagyis egy Tier III-as prémium tankot Erikerik002 (BOG-H) nyerte :-)

    Mindenkinek köszönjük a részvételt és figyeljétek továbbra is az oldalainkat mert jönnek az újabb nyeremények! ;-)
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.