Jelenleg

28
látogatónk van

2014. december 10. 18:02

0.9.6 supertest - Steppes és Karelia átalakítása

(4 szavazat)
23 hozzászólás

A jövőben két másik, viszonylag népszerű pályát is felújítanak, név szerint Steppes és Karelia fog megváltozni a jelölt részeken (állítólag laposabbak lesznek, de sajnos nem ismerjük a részleteket):

Utoljára frissítve: 2014. december 10. 18:05

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Dred07
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="Vocsok"][quote name="Dred07"][quote name="dozer00"]Tess Mr. Jacktor.
    http://www.vbaddict.net/heatmaps/steppes/14

    Én ebből gondoltam amit mondtam, csapatra osztályra lebontva.... mert h nehogy már megszokd a pályákat

    bejelentkezés szüks.

    Ezért is irányított ez a jatek és ahogy mi reagálunk ők úgy lépik meg a többi lépést. Nerf buff allapján vezetgetnek meg h épp mivel játszunk. prioritások h melyik map-on játszunk többet és melyik tankkal...
    Ezek nem képzelgések...mindenről statisztika van. Ne gondoljuk h nem irányított minden egyes elem ami a játékban van. Nem random a random és nem mindenkire egységesek. A mozgásterünk +-10% winrate +- 800-1000 wn8nak megfelelő játék.[/quote]
    Hát ebben is van igazság bőven! Tegnap mentem 15 csatát zsinórban mind nyeretem. Aztán varázsütés és többet nem volt nyertes csatám![/quote]

    Ezeken a kommenteken tudok sikítva röhögni .. mindkettő +1.. csak az a baj h ti ezt komolyan is gondoljátok.. pedig viccnek jó lenne
    Komolyan mondom, ha ennyire szar a játék, és ennyire irányítanak-agymosnak minket.. akkor mi a retekért játszotok??... bár mondjuk ezt a 30-ból 25-28 tomato-tól is megkérdezném a csatákban.... -.-"[/quote]
    Egyfelől én nem mondtam, hogy szar a játék! Másfelől, nem tudom mióta játszol ezzel a játékkal, de ha a kezdetektől akkor már te is megértél száz meg száz változtatást amivel változtattak a játékodon. Pl. ékes pl erre a T34! HA érted mire gondolok akkor jó, ha nem akkor kár magyaráznom! Nem sértésnek szánom!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sipmester
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="dozer00"]ilyen ez az RNG.[/quote]
    Ilyen, hogy a fene vigye el..... A tegnap végeredménye az Rhm-el. 17 csata, 6 győzelem, 11 cumi. (35% winrate) A 17 csatából 12 tier10-ben, 3 tier9-ben, és 2 nyamvadt tier8-ban. NO COMMENT! Ez nem RNG, ez a sumák háttérből irányítás, nevezzék annak aminek akarják.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dozer00
    • Tankos
    · 9 éve
    ilyen ez az RNG.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sipmester
    • Tankos
    · 9 éve
    Fenéket nem szivat a játék! Ma az Rhm-et 5 egymás utáni csatában tette be tier10-be, a legjobb csapat 43% winrateval rendelkezett.... gondolom nem kell ecsetelni az eredményt, az 5-nél már annyira fent volt a pumpa, hogy Alt+F4-el oldottam meg a csatát. 3 perc múlva visszaléptem, 15-2 lett a vége.... és játszhatok akár milyen faszán, ha úgy vagyok besorsolva, hogy sanszom sincs. A 6-ik csata is tier10-be ment, de ott véger volt 55% esély..... szóval igen is befolyásolja a csatákat a WG. Ma meg tegnap nem tudtam 40% felé tolni a győzelmi arányt, mert 15-45%-os csapatban voltam a csaták 75%-ban.... de a 61%-ost is úgy vesztette el velünk a játék, hogy ihaj! 5 lövést lött az Rhm mellé, 2 pattant, egy meg csak úgy átszállt a tankon. Ja és lőttem 3 critical hitet 0 sebzéssel. az is 15-5 lett.... máskor meg ha kilépnék, akkor is nyer a csapat, mert a kapás lövés is ammoracket csinál, vagy kigyújt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vocsok
    • Tankos
    · 9 éve
    szóval nem cseszegetni akartalak, csak könyörgöm vetkőzzük már le ezeket a baromságokat, hogy "manipulálják a játékot, hogy ne tudjak nyerni".. NEM nem és nem..
    tűzz ki magad elé célokat, én kezdőként azt találtam ki, hogy lőjjem meg a Hp-mat minden meccsen, ha nem sikerült, akkor nem mást okoltam, hanem magamat.. és arra sarkallt, hogy valamit jobban csináljak..
    utána ha ez fixen megvolt, akkor arra törekedtem, hogy a HP-m másfélszeresét lőjjem meg..
    Most már a 2x-es a cél...sokszor nincs meg, sokszor túlteljesítem..

    És a winrate úgy emelkedett, ahogy nőtt a kiosztott dmg.. "érdekes módon"
    és igen van olyan meccs, amit 0-15 re szopok ki de akkor is tűzz ki magad elé célt, ha látod h 10% esély van nyerni.. pont tegnap mentem egy olyan csatát, hogy 5k dmg-t toltam ki 4 killel, a 2. legtöbb meg 700-at.. igen van ilyen, de én megtettem a magamét.. de a nagy számok törvénye alapján ha mindig kisebzed a HP-d-at.. illetve annál többet, akkor 50% fölött leszel.. ilyen egyszerű az egész szerintem
    Úgy ossz dmg-t, hogy nem kapsz,

    [quote name="Jackal_hun"]Stariah: alapból csak normal gamet játszom, azért hogy kivegyem a védés/támadás randomizáló faktorát. Szerintem ezek a játékmódok fölöslegesek, egy dolgot érnek el vele, hogy máshol van a bázis, meg egy darab van. Pont ebből az okból nem játszom pl. történelmi csatákat sem. Szerintem ennek a játéknak a sava-borsa a random, illetve a team battle.

    Amikor még játszottam, úgy éreztem, hogy pub gameben a védők óriási előnyt élveznek, az által hogy: ha nem csinálnak semmit és lejár az idő, nyernek. Ha az ellenfél nem összehangolt és szórványos támadásokat indít, nyernek. Neked egyedül hiába van elképzelésed támadóként, nem tudod eléggé befolyásolni a csatát, tehát jó játékkal is levehetnek a pályáról, ez normálban nem fordulhat elő, mert ott legalább besebzed azt, ami a jó értékekhez kell.

    Szerintem az assult egy hülyeség, nekem elvesz a játékélményből, nem hozzá ad.[/quote]

    Jah.. a támadás nekem is ki van véve, mert túl sok a hülye hozzá.. pedig jó lenne... :sigh:
    de a másik 1 bázisos-t bent hagytam, mert ott már tudsz alkalmazkodni jobban, és a csak 2 zászlós unalmas
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vocsok
    • Tankos
    · 9 éve
    Dozer:
    Akkor kérdezd meg.. nem az a helyes, kérdés, hogy miért baszik ki velem a játék? miért nem hagy nyerni? miért csak veszteni tudok egymás után?..

    A jó kérdés az, hogy hogy a fenébe csinál egy top játékos 60% winrate-et.. meg 4000+ recent WN8-at
    és megsúgom a helyes válasz nem az, hogy mer goldot spam-el, meg mert csak szakaszban játszik... és főleg nem hackel..
    És ha tetszik ha nem ezt én irgalmatlan baromságnak gondolom, hogy:

    "És igen, amikor kijelentik h 50%ra próbálják szórni és egy bizonyos "teljesítményre" a játékosokat akkor igen is, aki noob az kap, aki jobb attól elvesznek h ez a szisztéma tartható legyen. Ezt rng MM stb-vel érik el, és rád többször hat a negatív érték ha jó köröket futsz, kevesebbszer vagy top, kevesebbszer adja a +25%dmg/pen-t"

    Tök egyszerű a képlet, ha mindenki pontosan egyforma játékos lenne, akkor mindenki pontosan 50%-al rendelkezne, mert 1-1 szerencsés mozdulat vagy pálya kiegyenlítettsége okozná a win-eket, de ez idővel kiegyensúlyozódik (nagy számok törvénye)
    DE nem mindenki ugyan olyan player.. sőt mi több, nem mindenki ugyan olyan lábbal kelt fel aznap reggel.. láttam én már tök sárga playertől olyan fantasztikus taktikai érettséget (T7-el végig jó helyen spotolt, a T9 meccsen, és miatta nyertük meg a 3v8-at...) hogy csak pislogtam... és van amikor KingSimon-nak is szar napja van és csak 3000 recent WN8-at csinál
    szerintem a WG jó irányba halad, az artyk nerfelése jól sikerült anno, megfelelő számú arty van 1-1 csatában (mondom ezt úgy h rühellem őket, de kellenek) pont a nagy TD nerf előtt beszéltük a klánban, hogy a dmg Nerf helyett inkább látótáv és HP nerf kéne (látótáv nerf jönni is fog)
    a látótávnerf alapvetően jó dolog lesz, amiből pont a jobb játékosok fognak profitálni, akik értik a csatát,.. a pontosság nerffel szintén egyet értek.. gyakorlatilag nem volt különbség a "pontos" és a "pontatlan" ágyúk között... nem egyszer volt olyan amikor a "pontatlan" heavy fordulásból kapásből lőtt el 300+ m-ről.. nehezebb lesz a Weak spotokra célozni (és így a sok noob E-100/Maus fetisiszta is örülhet.. ja nem.. úgysem fognak.. valami gondot akkor is fognak találni.. vagy goldlőszer, vagy hax..)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jackal_hun
    • Tankos
    · 9 éve
    Stariah: alapból csak normal gamet játszom, azért hogy kivegyem a védés/támadás randomizáló faktorát. Szerintem ezek a játékmódok fölöslegesek, egy dolgot érnek el vele, hogy máshol van a bázis, meg egy darab van. Pont ebből az okból nem játszom pl. történelmi csatákat sem. Szerintem ennek a játéknak a sava-borsa a random, illetve a team battle.

    Amikor még játszottam, úgy éreztem, hogy pub gameben a védők óriási előnyt élveznek, az által hogy: ha nem csinálnak semmit és lejár az idő, nyernek. Ha az ellenfél nem összehangolt és szórványos támadásokat indít, nyernek. Neked egyedül hiába van elképzelésed támadóként, nem tudod eléggé befolyásolni a csatát, tehát jó játékkal is levehetnek a pályáról, ez normálban nem fordulhat elő, mert ott legalább besebzed azt, ami a jó értékekhez kell.

    Szerintem az assult egy hülyeség, nekem elvesz a játékélményből, nem hozzá ad.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dozer00
    • Tankos
    · 9 éve
    *Ha nem volna a játékban ez a dolog, akkor liláék, az igazi lila játékosok 20-30-40k-s lilák 90+ %ban nyernének és sokan volnának 0-10%hz közeli értéken . Tudjátok mi a random? ha dobok egy dobókockával egyet magam mögé szélcsendben és mindig ugyan úgy ugyan oda ugyan olyan erővel lendítem meg a karomat.. na Az RANDOM...
    Ahol kijelentik h 50%os átlag felé terelgetnek mindenkit az nem random. Ez rossz? Most állást foglalok mellette: igen annak a maroknyi játékosnak rossz aki ennél többet tud.
    De a játék szempontjából és a fent maradása szempontjából jó... Szóval mivel mi vagyunk a fogyasztók, had mondhassunk véleményt arról amiért esetleg fizetünk vagy tonnányi időt ölünk bele. Köszönöm h megengeded ezt nekünk és h beszélgethetünk róla. Hátha okulunk a miértekből. Ajánlom az élet többi területén is a beszélgetést s a "miért" és "hogyan" minél többször való használatát.. sajnos ilyen hangvételű lett sry.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Stariah
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="Jackal_hun"]Stariah: akkor is benne van a probléma: jön egy 400 méterre látó spotter binoccal, az 450-en kimaxolja a látótávot, te mit csinálsz? Beállsz egy szikla mögé hogy a WTauf ne lőjön szét, vagy belelapulsz a pálya hátfalába? Egyik sem a dinamikus játékot ösztönzi.[/quote]
    Ha mindket oldalon vannak spotterek - es ez az MM felelossege -, akkor majd ok lejatsszak egymas kozt persze a hatvedsor (mindket oldalon) tamogatasaval. Ez most is igy van. A vedok berohannak
    a hegy tovebe, a vedoktol meg odamegy szinten par tank, es oldalrol lovoldoznek egymasra, illetve felszpotolva, mar oldalrol is kiszedhetok, vagy ha valaki ugyes, akkor a hegyrol rabukva a spotterre kiszedi azt.
    Az mar egy dolog, hogy ha e kozjatek utan az egyik csapat elbukja a felderitoit, akkor ott "sz,r van a palacsintaban", de meg akkor sem menthetetlen a helyzet.
    Nekem eleg sokszor (bar nem eleg sokszor ) dobja ezt a palyat a jatek, meddel vagy rhm-mel szoktam lenni, es egyik oldal sem remenytelen.
    Persze sok fugg spotterektol, a bevallalos medektol es a pontos td-ktol, de errol szol a jatek.
    En nem tapasztaltam hogy lefutott lenne a meccs a tamadas/vedes variacioban.

    Mas palyakat sokkal kiegyensulyozatlanabbnak erzem, mint pl a Mines, ahol a deli csapatnak normal esetben nincs eselye felerni a dombra, ami ott is kulcsfontossagu.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dozer00
    • Tankos
    · 9 éve
    Vocsok arra is gondolj, hogy a életben is beszélnek és beszélni is kell a problmákról, neked is elmondják h a világon mi hogy (kellene) működik, és amikor szembesüls vele , hogy még sem, akkor arról beszélni kell, azokat akik csak érzik magukon de nem értik azokat felvilágosítják és megoldást keresnek rá vagy arra h hogyan alkalmazkodhass hozzá...

    Ilyen erővel akkor most akasszam fel magam mert az életben is annyi gond ér, pedig papír forma szerint mindenki egyenlő és egyenlőre esélyekkel kellene indulnia az életben , Sőőt bizonyos helyzetekben a hülyébb jár sikerrel?

    Nem! akár játék, akár bármi, meg szokták beszélni mi miért történik, akár elmélyülten akár felületesen és akkor ha ismered a dolgok rendszerét tudsz hozzá alkalmazkodni. ne adj isten előnyt kovácsolni belőle...

    Nem értem az ilyen kommenteket h akkor ha nem tetszik valami vagy ha valamit mindig így kielemezünk fejtegetünk, mért kell bemondani ezt a mért játszol ha nem tetszik dolgot....

    és igen ezt komolyan gondoljuk, mert így működik. Ha pl a wg team-je ép pazt találja ki hogy igen, nerfelni fogjuk a pontosságot, ahogy többször utólag mondják már csak meg, mit tesznek a célkör nagyobbról indulásán, a szórás növelésén és egyéb finomságok mellett? a pályát átalakítják dombossá teszik h ez még segítse őket ebben a dologban.

    Azt akarják h ne legyen camp? minden olyan pontra ahova csak egy irányból lehet feljutni , tudják h a noobok az ellenféltől már nem fognak felmenni meghalni oda h elvegyék a poziciót..mit csinálnak? raknak rá a túloldalról is egy utat h haladjon a csata..
    Ezt csinálják vagy nem?
    Senki egy szóval még csak állást sem foglalt arról h ez jó vagy rossz irányba tolja el a játékot. Én legalább is nem... csak rosszallottam hogy 1-2 honapod sincs manapság megszokni egy-egy állapotot...[b][b] Szóval az én irányomban mostantól kérem ezt a mért játszol hülyeséget mellőzni mert én nem nevetek rajta, SŐT![/b][/b]

    És igen, amikor kijelentik h 50%ra próbálják szórni és egy bizonyos "teljesítményre" a játékosokat akkor igen is, aki noob az kap, aki jobb attól elvesznek h ez a szisztéma tartható legyen. Ezt rng MM stb-vel érik el, és rád többször hat a negatív érték ha jó köröket futsz, kevesebbszer vagy top, kevesebbszer adja a +25%dmg/pen-t.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.