Jelenleg

29
látogatónk van

2014. június 2. 09:11

Júniusi küldetések (jún.1-júl.1)

(13 szavazat)
29 hozzászólás

Mint már megszokhattátok, havonta jelentkezünk újabb küldetéscsomagokkal, íme a júniusi adag:

Ajánlat időtartama: június 1 reggel 7:10-től július 1 reggel 7 óráig

Utoljára frissítve: 2014. július 1. 16:24

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Morphelo
    • VIP
    · 9 éve
    Az a baj, hogy a történelmi csaták sosem lesznek jók. Nincs az a vakmerő ember, aki nekimenne a tiger II-nek egy t34-gyel. Természetesen mindenki a legnagyobb tankkal akar bemenni, ezért nem dob be szinte soha. Én egyszer mentem az ISU-val és amikor megláttam, hogy a kv1s ágyú van rajta az ellennél pedig 4 tigerII feszít, hát egy kicsit paráztam. Főleg azért mert a tigerII-n a tiger ágyú van fent, ami több mint elég a puha orosz tankok ellen (IS, ISU, SU, t34). Szerencsére jól jöttünk ki, 3600 körül sebeztem és 1500 körül spotoltam. Volt 3-4 kill, mind1... Ezzel szerintem az emberek csak akkor játszanának ha erre a játéktípusra kialakított pályákat csinálnának, ahol mondjuk a t34 a tiger II mögé tud kerülni. De ha a történelmi hűséget akarjuk nézni tényleg egy t34-gyel akarsz nekimenni egy tiger II-nek? Max safety car lehet semmi más. Egyébként az lenne az igazi, ha 20 db t34 lenne egy tiger II ellen.
    Az akciók amúgy nagyon jók. Mindig csak a prémiumot nézem a pénz ugyanis olyan szinten jön a standard accounttal is, hogy a leo PTA-val sem sajnálok ellőni 4-6 goldot körönként.
    Én két dolognak örülnék: 1) több gold szerzésére lehetőség randomban 2) free xp szerzése küldetésért (hiszen ebből sosincs elég)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    safalade
    • Tankos
    · 9 éve
    Bagett +1

    Nemzeti csatát soha nem próbáltam, történelmit számszerint 4X. Játékba egyikben sem jutottam be, 1,5-2 perc várakozás után meguntam. Ütközet/támadást is csak akkor játszom ha szakasztársnak be van pipálva és ő küldte a meghívót...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BAGETT
    • Tankos
    · 9 éve
    Ahhoz hogy az emberek nekiálljanak kísérletezni még egy ilyen új "játékmóddal" legalább tier4-5 prém tankot vagy 50k free XP-t, esetleg némi goldot kellene felajánlani nekik. Különben ugyanúgy simán rányomnak a csata gombra mint eddig.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Get200
    • Tankos
    · 9 éve
    Lehet, de annak csak sírás lenne a vége.. illetve a techtree nagy részét ki lehetne dobni..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tomesz87
    • Tankos
    · 9 éve
    Ha nem választhatóként teszik be, az még nagyobb ellenállást szülhet: "vissza a garázsba" vagy irány az első tó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tomesz87
    • Tankos
    · 9 éve
    Alexy007: Aztán 1 hét alatt kivennék az emberek a kis pipákat és ugyanott tartanánk. A nemzeti csatákat a 2. kör után kivettem, ezzel nem várnék annyit.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    crowley74
    • Tankos
    · 9 éve
    Pedig az igazi az lenne, ha csak történelmi modulok lennének. Aztán vagy nemzeti/történelmi vagy vegyes csatába kerülsz. Legalábbis nekem ez tetszene.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Alexy007
    • Tankos
    · 9 éve
    Én is pont erre gondoltam.
    "Az is megoldás lenne, ha a nemzetek csatájához hasonló módon az MM a random csaták egy részében sorsolna ebbe, nem kelle ennek semmiféle külön fül, külön csatamód, ekkora igény erre nincsen."

    Beraknának a beállítások a kis fület mint pl a támadás módnál lehet ki pipálni hogy akarodé vagy nem és ennyi ha randomba összejönne 1 történelmi csatára 1 csapat akkor ha ez be van pipálva akkor oda rakna be ennyi ...
    de hát ehhez nekik sok ész kell ,)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hun_Mercenary
    • Tankos
    · 9 éve
    Először is.. akinek ez az akció kevés, az mit csinált volna 2011-ben?
    Más..
    Történelmi csata egy random csata stock tankokkal az én szememben.
    Balatoni csata egész elviselhető lenne, ha egy olyan pályán lenne, ahol legalább egy tó van, vagy valami... mert így nem értem mitől Balatoni.
    Szerintem sokkal hangulatosabb mód lenne, ha nem lehetne capelni. Vagy legalább nagyon lassan menne a csík.
    Gondot jelent még, hogy sok "élvezem a játékot" (semmit) típusú játékos belép a tiger 2-vel, és merőlegesen kihajt az oldalával 3 hellcat elé, mert ő nagy nehéz tank. Aztán pislog csak, mint hal a szatyorba, hogy mégis hogy kaptak le róla 400 hp-t 2 másodperc alatt. MINDEN eddigi történelmi csatámban volt erre példa. Ha a német csapatban debil a tiger2, akkor az elég szépen 0-ra tudja redukálni a győzelmi esélyt.
    Kérdés.. mitől különbözik a normál csatától? Talán abban, hogy azonos nemzetűek vannak egy oldalon, és eltérő a 2 csapat létszáma. Ja, meg legtöbb járműre nem elérhető valamelyik top modul.
    Hát, én inkább játszanék a fullos tankjaimmal random csatát szakaszban, vagy csapat csatát. Mint ezt a történelmi csatát. Akárhogy is erőlteti ezt a WG, egyszerűen nem éri meg. Túl sok negatív dolog van benne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    crowley74
    • Tankos
    · 9 éve
    De, ha nincs elég játékos, akkor nem tud működni ezért kellene egy kicsit "kényszeríteni" a játékosokat
    Nekem hiányzik a nemzeti csata
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.